Nightlife

Za one željne zabave i tulumarenja Omiš je prvi i najbliži izbor sa svojom ponudom kafića, noćnih klubova, te restorana i veselom atmosferom gradića koji ljeti živi 24 h.


Omiš
Gusarske večeri














Također možete posjetiti razna sezonska lokalna događanja  kao gusarske večeri, večeri Dalmatinskih klapa i Omiško kulturno ljeto, koji će vam pružiti pravi dalmatinski ugođaj sa zvucima i delicijama ovog kraja.


Split nightlife


Bolji i raznovrsniji izbor noćne zabave naravno pruža vam Split sa bezbroj klubova, diskoteka i kafića, te casina unutar hotela s *****. Nećete pogriješiti ako se uputite u bilo koji klub u staroj jezgri, a odatle u neki od popularnih klubova kao Tribu, Vanilla idr. na periferiji  grada.



Makarska
je također popularno mjesto za izlaske za stanovnike obližnjih mjesta gdje imate tipičnu ponudu zabave kakvu možete očekivati na odmoru, šetnica na Rivi, živo i veselo u kafićima i klubovima.


Duće su pak noću isključivo za šetnje i večere kraj mora, takoreći idealne za stariju generaciju, koja preferira mirno i tiho provedene večeri, odmor za dušu i tijelo.

Duće noću

 
site by imperativ!